НОВИЯТ MAGIC BOWL - СВЕЖА САЛАТА ЗА 60 СЕКУНДИ

 НОВА ПОДОБРЕНА ВЕРСИЯ

 

 БЪРЗО, ЛЕСНО И БЕЗОПАСНО - Приготвянето на салата вече не е скучна работа. Изплакнете, нарежете и сервирайте всяка салата за 60 секунди. По-малко съдове, край на порязванията.

СЕГА С БОНУС - ПРИСТАВКА за изстискване на цитрусови плодове. Нарежи салата и изстискай пресен лимонов сок, бързо и лесно!

1 Уред, с който измиваш и отцеждаш продуктите за салата, нарязваш ги лесно и безопасно и приготвяш сок за дресинг;

Лесен и безопасен за употреба, дори от деца;

✅Лесно изммиване на ръка или в миялна машина;

✅Твърда и издръжлива на нарязване пластмаса, осигуряваща дълъг живот на уреда;

✅100% BPA Free - изработен от безопасен за здравето материал, одобрен за използване в хранителната индустрия;

✅Изключително компактен и удобен за съхранение;

✅Осигурява ти повече време да се насладиш на храната отколкото да я приготвиш😉

КАКВО НОВО В MAGIC BOWL 4 в 1 УРЕД ЗА САЛАТА?

 

  • УЛЕЙ ЗА СЪБИРАНЕ НА ТЕЧНОСТИТЕ - в долната част е добавен улей, който събира течностите от нарязаните зеленчуци и предотвратява разливането им по плота. Улеят служи също и за събиране на сока при използване на приставката "цитрус преса".

 

  • ПО-УДОБЕН ДИЗАЙН - В сравнение с "плоския" дизайн на купата, новият с вълнообразен ръб позволява лесно и бързо завъртане на купата. Две въртящи се крила, прибавени от двете страни на купата улесняват преместването или повдигането на горната част на купата. Прибавили сме и удобен отвор за закачане на основата за по-удобно съхранение и изцеждане след измиване.

 

  • FDA ОДОБРЕНА - изработена от HDPE + PP безопасен за хранене материал - 100% BPA Free. Не променя вкуса на храната. Няма нужда да се притеснявате, че ще застраши здравето на вашето семейство.

Много често просто не ни стига времето вечер да приготвим и свежа салата...

 "Честно казано точно така се случваше и с мен почти всеки ден. Прибирайки се късно или купувахме готова салата в пласмасова кутия на път за вкъщи, и веднага сядахме да вечеряме с децата след което приготовления за следващия ден, училище, детска градина, работа и т.н., но вкуса никога не е същия, както на прясно нарязаната маруля с домати и краставии или каквото и да е друго. 

Постоянно си повтарях как следващия път ще купя свежи зеленчуци и ще направим прясна и вкусна салата по наш вкус. Искаше и се и ние и децата да приемаме повече витамини и да се храним по-здравословно, да имаме повече енергия и да се събуждаме отпочинали на следващия ден. 

Започнах да чета за различни диети и режими, членувах в фейсбук групи за всевъзможни хранителни режими, гладувания, лунни диети и какво ли не още. Запазвах постоянно страхотно изглеждащи зравословни салати с маруля, домати, краставици, различни ядки и куп други рецепти. Но сценария се повтаряше неотменно почти всеки ден - късно прибиране, децата, други грижи и често зеленчуците оставха в хладилника с дни, докато не се развалят и ги зхвърля. 

Един ден в обедната почивка, докато си разглеждах фейсбук видях една приятелка, която сподели за уред за бързо и лесно приготвяне на салата, който наскоро си купила. Не вярвах, че това би променило нещата по какъвто и да е начин, но цената не беше висока и реших все пак да пробвам. Така или иначе тези 16-17 лв. често ги изхвърлях под формата на зеленчуци, които все не оставаше време да нарежа и приготвя на салата. 

Поръчах купата за салата на Оксерта и ентусиазирана купих на път за вкъщи една маруля, няколко домата и една краставица. Мъжът ми ме изгледа странно като видя какво разопаковах, но резултата беше изумителен дори за него. Буквално за 2-3 минути измих зеленчуците, нарязах ги, сложих подправки и дори изстисках с приставката за цитруси половин лимон, който беше останал в хладилника и овкусих с него. Седнахме и за първи път от седмици хапнахме пълноценно със вкусна, пресно нарязана салата и вкусна вечеря. От тогава почти не сядаме на масата без да нарежа нещо набързо. Понякога е просто парче зеле, което буквално се нарязва за секунди или нещо по-богато с повече съставки, но винаги е готово в рамките на няколко минути. 

Честно казано това е една от най-практичните ми покупки. Скоро подарихме и на нашите кумуве една, които също много харесаха."

 Светла Гогова - София 

ЧАСТ ОТ КЛИЕНТИТЕ НИ СПОДЕЛИХА:

Обичам салата и това малко изобретение е невероятно. Размера е подходящ за един или двама, но ако имате повече гости, просто нарежете зеленчуците в няколко партиди, след това разбъркайте.

Гергана Митрова

Тази купа за рязане на салата е толкова удобна! Обичам това, че мога да нарязам всичките си съставки за салати едновременно, на една и съща дъска за рязане, и да ги измия в същия контейнер. Побира перфектното количество салата за мен и моя съпруг. Наистина ми харесва фино нарязаната салата, така че просто завъртам горната част 2-3 пъти и повтарям. Не съм си и представяла, че може да е по-лесно. Измивам цялото нещо в съдомиялната машина. Използвал съм го в кухнята си за толкова много неща, не само за салата.Работи чудесно за всичко, което трябва да бъде нарязано на парчета.

Симона Р.

Съпругата ми вече я използва няколко пъти и наистина и харесва.  Можете да нарежете много бързо на кубчета почти всеки зеленчук или плод, който се побере в купата.

Т.Манолов

"Една от най-практичните ми покупки! Когато бързате и сте гладни, тази купа е направо безценна. Толкова е лесно, че дори можете да оставите на децата си да направят салатата."

Мими Г. 

"Супер лесна за използване и не е нужно да се притеснявате за парчетата зеленчуци, плъзгащи се наоколо, докато се опитвате да ги нарежете. Пести доста време и е лесна за измиване"

Анна Василева

"Вероятно една от най-добрите ми покупки за дома тази година. Видях реклама на продукта на стената ми в Фейсбук и реших да тествам. Приготвям си салати всеки ден, откакто купих Меджик бол. Толкова лесна за използване. Просто хвърляте съставките и нарязвате за секунди. Препоръчвам!"

Галя Тошева

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки